Една игра,
в която няма победител,
една игра,
в която всички губим.
В лъжовна схватка,
като на война
упорито черпиш
сетните ми сили!
Победиш ли,
ще ме видиш мъртва,
но колко с мен
от тебе ще убиеш?
Ако ли пък
в теб забия свойте нокти,
кръвта ти, вряща,
света ми ще срути.
© Снежа Всички права запазени