10 дек. 2011 г., 12:41

Под дъжда 

  Поэзия » Любовная
833 0 5

Студът сковаваше техните тела
и те седяха все така ръка за ръка.

Капки от дъжда падаха върху голите му рамена,
но продължаваше той
нежно да милва нейната коса.

А тя в неговите прегръдки заспа
и не пожела да мисли за света,
а само за това как го обича
точно тук и точно сега.

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??