Валентино при мен не дойде -
покана, съобщение, цвете - няма.
Питието пих сама
и кокала сама оглозгах,
блокче шоколад в уста -
никой не подаде.
Под сурдинка ще ви кажа -
много съм хубава...
и пак под сурдинка -
никой не ме харесва -
дразня, респектирам.
Под сурдинка себе си питам -
как на земята да сляза,
като с всички сетива
теб виждам?
А шоколада и себе си обичам!
© Дима Все права защищены