4 дек. 2008 г., 16:25

Подарък 

  Поэзия » Любовная
688 0 4
ПОДАРЪК


Какъв подарък да ти дам?!
Ти имаш Всичко - аз съм Никой,
отпращаш ме с финес, но знам -
в душата си безмълвно ти ме викаш.

Какъв подарък да ти дам,
щом нищо ценно не остана?!
Живеем в свят от жлъч облян,
във който всичко е измама.

Най-скъпия подарък ще ти дам -
Сърцето си, от тебе запленено,
навярно вече си разбрал и сам -
Душата ми на теб е подарена!

© Шехерезада Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??