Dec 4, 2008, 4:25 PM

Подарък 

  Poetry » Love
622 0 4
ПОДАРЪК


Какъв подарък да ти дам?!
Ти имаш Всичко - аз съм Никой,
отпращаш ме с финес, но знам -
в душата си безмълвно ти ме викаш.

Какъв подарък да ти дам,
щом нищо ценно не остана?!
Живеем в свят от жлъч облян,
във който всичко е измама.

Най-скъпия подарък ще ти дам -
Сърцето си, от тебе запленено,
навярно вече си разбрал и сам -
Душата ми на теб е подарена!

© Шехерезада All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??