24 нояб. 2010 г., 23:03

Подобно на морето 

  Поэзия » Любовная
558 0 0

Подобно на вълните, любовта ни е свободна,
надживява красота, като морето.
Подобно на бреговете, нашата любов ще остане вечна.
Сблъсквайки се с препятствия, скрити като риф.
Любовта ни ще плува, през всички мъки.
Подобно на морето, любовта ни е чиста,
тя почиства душите ни...

© Мартин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??