11 мар. 2016 г., 23:21

Подпалване 

  Поэзия » Любовная
287 0 0

Понякога те обичам толкова много,

че чак се мразя за това.

Понякога се мразя задето се оставих да се влюбя в теб така

толкова силно сякаш когато си мисля за теб и те искам  

пареща болка ме пронизва навсякъде,

но удря най-вече в сърцето, право там

пулса ми се ускорява

в корема ми се заражда едно ново чувство на вълнение

сякаш ми предстои да умра от любов по теб.

 

Понякога те обичам толкова много

когато стoтици метри ме делят от теб

когато не мога да те докосна.

Понякога те обичам толкова много

когато няколко сантиметра ме делят от теб

и знам че мога да те докосна така както аз искам

така както ти искаш

но знам, че не е редно и не бива

външно мирна съм, но отвътре огън съм

всеки мои орган поотделно пали нова клечка 

за да направят всички заедно истински пожар.

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??