Поет и поетеса (раздяла)
Поет и поетеса отново са сами,
бяха заедно но съдбата така реши!
Заедно редяха своите мисли и слова,
срещнаха един до друг те заедно Любовта!
Мина време и огъня превърна се в жарава,
не е буйният огън със светлината от някога!
Душата на поета отново и пак самотна остава,
и тя отиде си, избра го, дали сама, но отново е сама!
Раздялата на кръстопътя тя отново избра,
остана той отново сам със своята верна тъга!
Получаваш колкото даваш казват в любовта,
той даде себе си а за жалост толкова малко тя!
© Валентин Миленов Все права защищены