31.07.2019 г., 0:56 ч.

Поет и поетеса(раздяла) 

  Поезия » Любовна
198 0 4

    Поет и поетеса (раздяла)

 

Поет и поетеса отново са сами,

бяха заедно но съдбата така реши!

Заедно редяха своите мисли и слова,

срещнаха един до друг те заедно Любовта!

 

Мина време и огъня превърна се в жарава,

не е буйният огън със светлината от някога!

Душата на поета отново и пак самотна остава,

и тя отиде си, избра го, дали сама, но отново е сама!

 

Раздялата на кръстопътя тя отново избра,

остана той отново сам със своята верна тъга!

Получаваш колкото даваш казват в любовта,

той даде себе си а за жалост толкова малко тя!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??