11 окт. 2014 г., 20:14

Поетично пълноводие 

  Поэзия » Гражданская
333 1 0

Мария Събева

 

 

 

Поетично  пълноводие

 

Ценя безкрайно многословието

на дългите стихотворения.

Приличат те на пълноводието –

вълнуват, будят настроения.

 

Изпълнени са с образи, картини;

с език богат са, с точен ритъм, рими.

Те музика, балсам са за душата,

послания на мисълта крилата.

© Мария Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??