Oct 11, 2014, 8:14 PM

Поетично пълноводие 

  Poetry » Civilian
334 1 0

Мария Събева

 

 

 

Поетично  пълноводие

 

Ценя безкрайно многословието

на дългите стихотворения.

Приличат те на пълноводието –

вълнуват, будят настроения.

 

Изпълнени са с образи, картини;

с език богат са, с точен ритъм, рими.

Те музика, балсам са за душата,

послания на мисълта крилата.

© Мария Събева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??