10 апр. 2021 г., 23:23

Поезията 

  Поэзия » Другая
265 0 0

Ти за мен си всичко,

на мен кацни, бяла птичко.

Доближи се, о, моя муза,

да целуна твоята буза,

ти си роза, ти си цвят

и пръска парфюма ти аромат.

На правда ти се радваш,

да има сред хората братство,

от злоба и омраза ме опазваш,

ти си моето богатство,

а където е богатството на човека,

там е и душата му навеки!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??