Apr 10, 2021, 11:23 PM

Поезията 

  Poetry » Other
272 0 0

Ти за мен си всичко,

на мен кацни, бяла птичко.

Доближи се, о, моя муза,

да целуна твоята буза,

ти си роза, ти си цвят

и пръска парфюма ти аромат.

На правда ти се радваш,

да има сред хората братство,

от злоба и омраза ме опазваш,

ти си моето богатство,

а където е богатството на човека,

там е и душата му навеки!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??