19 февр. 2007 г., 05:35

Погали ме 

  Поэзия
568 0 6

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Погали ме -
с треперещи длани от страст.
Изпивай ме жадно -
с очи влюбени, искрящи.

Разсъбличай сърцето ми -
с ласки тялото ми ти обсипи.
Нека душата ти стене -
под пръстите ми ти се разтопи.

И така да се слеем -
да сме не просто едно цяло.
А нека да слеем целият свят в едно,
да го омаем с нашата любов!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??