19.02.2007 г., 5:35 ч.

Погали ме 

  Поезия
533 0 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Погали ме -
с треперещи длани от страст.
Изпивай ме жадно -
с очи влюбени, искрящи.

Разсъбличай сърцето ми -
с ласки тялото ми ти обсипи.
Нека душата ти стене -
под пръстите ми ти се разтопи.

И така да се слеем -
да сме не просто едно цяло.
А нека да слеем целият свят в едно,
да го омаем с нашата любов!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??