10 мая 2008 г., 09:44  

Стената 

  Поэзия » Любовная
990 0 23

Уж владеем думи да избираме
имаме нормални сетива,
а защо така не се разбираме?
(Кой ще отговори на това?)

Някъде дълбоко е причината.
Между нас - невидима стена.
Няма как през нея да преминем,
без да стъпим в някаква вина.

И защо ли толкова години
мъчим се стената да рушим?
По-добре да бяхме се разминали,
вместо в този огън да горим.
 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??