4 апр. 2009 г., 21:58

Поисках 

  Поэзия » Другая
877 0 5

Поисках да докосна небето,

да пипна звездите с треперещи пръсти.

Поисках да седна до Луната,

за да не е сама като мен, горката.

Поисках отново да обичам,

поисках го и срещнах теб.

И се плисна дъжд от небето,

и то дори заплака с мен.

Оказа се, че пак е грешка,

оказа се, че ти си друг.

Поисках да открадна любовта ти,

но останах пак само сянка на Луната.

04.04.2009

За Fly

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??