3 апр. 2008 г., 14:38

"Поисках те" 

  Поэзия » Любовная
757 0 2
Поисках да те имам до сърцето,
от устните ти сладкото да пия!
Поисках да те имам под небето,
от хората да не те крия!

Поисках те, поисках да си с мене,
да те усещам всеки ден и час!
Поисках болката ми да отнемеш,
да няма тайни между нас!

Поисках те във ден съдбовен,
до края с мене да вървиш!
Поисках те, но закъсняла -
със нея ти поискал си да споделиш!

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??