3.04.2008 г., 14:38 ч.

"Поисках те" 

  Поезия » Любовна
703 0 2
Поисках да те имам до сърцето,
от устните ти сладкото да пия!
Поисках да те имам под небето,
от хората да не те крия!

Поисках те, поисках да си с мене,
да те усещам всеки ден и час!
Поисках болката ми да отнемеш,
да няма тайни между нас!

Поисках те във ден съдбовен,
до края с мене да вървиш!
Поисках те, но закъсняла -
със нея ти поискал си да споделиш!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??