16 июн. 2009 г., 00:21

Поискай прошка 

  Поэзия » Любовная
1285 1 5

Поискай прошка®

 

Поискай прошка от душата,

за всеки миг, прекаран в самота,

за мъката и за лъжата,

за всички грешки досега!

 

Поискай прошка от очите,

за всичките изплакани сълзи,

за самотата ми във дните

и за разбитите мечти!

 

Поискай прошка от сърцето

и поднеси ми своето на длан!

Грабни мига, не го изпускай!

Поискай прошка! Аз ще ти я дам!

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??