27 апр. 2012 г., 15:08  

Полет в Рая 

  Поэзия » Эротическая
654 0 0

Полет В Рая

 

Сърцата ни със страст изгарят,

потрепват жадно нашите тела,

през бурен вихър, жар, омая -

се реем във вълшебни небеса.

 

Светкавици разкъсват синевата,

пронизват всяка фибра и мечта,

в галоп препуска и Душата -

през мълнии отнемащи дъха.

 

Отнася се умът във този ритъм,

сърцата следват страстен ход,

докосване, с милувките въздигам

завършека на Райския възход.

 

От капчици любов Дъга изгрява,

изваяна от всеки трепет и мечта,

под нея всеки влюбен преминава

да сбъдне своя идеал в Съдба.

 

Поемам всяка глътка, аромат, мечта,

очите ми потъват в светове безбрежни,

събирам в шепи страсти, а чрез Любовта -

живея в Мир през времена метежни!

 

 Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??