8 окт. 2020 г., 14:09

Политически компас 

  Поэзия » Юмористическая
233 0 0

Я виж колко цветен компас!

Син или червен съм аз?

Да започна революция или в камерата да подам газ?

О, не! Дядо се обажда пак

“Само бай Тошо ще ни спаси от тоз тъпак!”

Спря новините и си сложи калпак.

Ще ходи да спори с нацисткия баджанак.

О, цветен компас дай ми знак

Рода с психични отклонения ли ще продължи пак.

 

 

 

 

© Сабахтин Мюмюн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??