8.10.2020 г., 14:09 ч.

Политически компас 

  Поезия » Хумористична
292 0 0

Я виж колко цветен компас!

Син или червен съм аз?

Да започна революция или в камерата да подам газ?

О, не! Дядо се обажда пак

“Само бай Тошо ще ни спаси от тоз тъпак!”

Спря новините и си сложи калпак.

Ще ходи да спори с нацисткия баджанак.

О, цветен компас дай ми знак

Рода с психични отклонения ли ще продължи пак.

 

 

 

 

© Сабахтин Мюмюн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??