Не ходи бате Бойко на лакиране,
но партията му е вече на умиране.
"Никога" не прави той манипулация,
само дето се крепи на "демокрация".
Не ходи той и на педикюри,
само реже ленти на бордюри.
На власт са пак мутренските главатари,
разчитащи на хитрите пиари.
© Георги Все права защищены