19.10.2011 г., 21:38 ч.

Политическият лак на Борисов 

  Поезия » Гражданска
527 0 0

Не ходи бате Бойко на лакиране,

но партията му е вече на умиране.

"Никога" не прави той манипулация,

само дето се крепи на "демокрация".

 

Не ходи той и на педикюри,

само реже ленти на бордюри.

На власт са пак мутренските главатари,

разчитащи на хитрите пиари.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??