3 мая 2008 г., 13:26

Полудявам... 

  Поэзия » Другая
636 0 2

Полудявам в счупен призрак на архитиктура,

изпълзявайки през пъпа в слонското око,

във зелена нощ със камъни крилати.

 

Чрез абсурда ражда се животът,

чрез абсурда пада и смъртта.

© Илия Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??