5 окт. 2012 г., 10:53

Полудявам!!! 

  Поэзия » Любовная
733 0 0

Не гледай в мен с тези очи -

напомнящи безсънните нощи, щастливите дни.

Ненавиждам ги!

Донесоха само сълзи.

Ярост в мен кипи,

защо света ми промени?!

Защо нас сътвори

върху илюзии и лъжи?!

Защо обичаш ме ти

непостоянно, като морски вълни?!

Недей, не говори,

достатъчен ми е погледа ти...

да полудея съвсем, да забравя за мен...

 

 

© Мия Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??