25 нояб. 2023 г., 10:01

Помечтай 

  Поэзия » Любовная
187 1 0

 

Познавам ли те?
Не, не мисля!
Всичко мога да измисля
и то ще е реалност!

 

Защото животът 
ще ни сътвори
това, в което вярваме!
Знаеш го , нали?!

 

Тогава въпросът ти 
стои без смисъл!
Има ли значение?!
Сътвори си приключение!

 

Избери да съм такъв,
какъвто най- желаеш!
И такъв ще ме познаеш!
Просто е, опитай - помечтай!

 

А дори и да не съм,
ще се превърна,
защото твоята мечта,

ще ме накара да се преобърна!

 

Мечтай! 
Това е нужно само!
Светът желанията изпълнява!
Повярвай само!

© Добромир Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??