26 мая 2019 г., 06:48

Помни ме! 

  Поэзия » Любовная
360 1 0

Когато си отида от света ти -

поне частичка спомен остави!

В забързаното време на деня ти -

с усмивка пак за мене си спомни!

 

Не ме затваряй в прашната кутия,

потънал във забрава и тъма!

Викни! И позволи да те открия -

когато сред тълпата си сама!

 

Не ме забравяй в бездната на дните!

Помни ме! Покани ме във съня!

Дори да съм невидим за очите -

в сърцето ти поне да постоя!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??