26.05.2019 г., 6:48 ч.

Помни ме! 

  Поезия » Любовна
355 1 0

Когато си отида от света ти -

поне частичка спомен остави!

В забързаното време на деня ти -

с усмивка пак за мене си спомни!

 

Не ме затваряй в прашната кутия,

потънал във забрава и тъма!

Викни! И позволи да те открия -

когато сред тълпата си сама!

 

Не ме забравяй в бездната на дните!

Помни ме! Покани ме във съня!

Дори да съм невидим за очите -

в сърцето ти поне да постоя!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??