22 февр. 2024 г., 16:29

Помниш ли 

  Поэзия » Другая
113 0 0

Какво направи ти с мен?

В онзи декемврийски ден.

Когато грешка ти направи.

После бързо я оправи.

За което ти благодаря!

Как да ти се отплатя?

След тази случка аз се научих.

Най ценният урок получих.

Аз да казвам всичко.

Още докато е съвсем мъничко. 

 

До моята приятелка Таня Видова

 

 

© Нина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??