11 февр. 2009 г., 17:54

Помогни ми да те обичам! 

  Поэзия » Философская
733 0 5

Помогни ми да те обичам,

отвори ми сърцето си,

подари ми очите си,

да видя през тях, както виждаш и ти.

 

Кажи ми болката си,

сподели с мен мъката си,

за да мога да страдам,

както страдаш и ти!

 

Помогни ми да те обичам,

дай ми от времето си,

да го прекарам със теб,

за да видя как живееш и ти.

 

Сподели с мен мечтите си,

сподели с мен радостите си,

за да се радвам и смеея със теб,

за да мечтая с твойте мечти.

 

Помогни ми да те обичам,

да ти дам частица от мен,

да избърша сълзите ти,

да плача заедно с теб!

 

Помогни ми да те познавам по-добре,

по-близко до твоето сърце да е моето,

и вплетени в една надежда утеха и вяра,

да вървим напред, свързани с тая любов - вечна! 

 

© Краси Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??