16 авг. 2017 г., 20:33

Помощник 

  Поэзия
368 0 1

Кой друг имам тук на този свят?
Кой друг ме изпълва, прави ме богат?
На Кого се аз уповавам в нощните си страхове?
На Кого се аз надявам, когато съм на колене?
 
На Теб!
Творец, Художник и Приятел на моята душа!
Само Тебе имам!
Само Ти крепиш ме във беда!
И във слънчев и във бурен ден,

Твоята ръка над мен е,
душата ми дълбоко прилепва се към Тебе.

 

Да те познавам повече и повече желая,
Сърцето ми ожида в пълнота да те позная!
Научи ме да обичам както ти обикна ме в греха,
научи ме да показвам милост както ти ми я показа на кръста!

 

 

Д.!

© Даниела Йорданова Все права защищены

11.08.2017г

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • С Божията помощ ще успееш във всички добри начинания, Даниела! Поздравявам те за тези съкровени стихове и те прегръщам!
Предложения
: ??:??