Морето днес е толкова любвеобилно!
Дали защото сребърни реки
блещучици от нежни ноти вливат,
брегът се къпе в пеещи вълни.
Една през друга плъзват се навътре,
нетърпеливи, пълни със живот,
поглаждат пясъка и се отдръпват
под весел слънчев съпровод.
Ветрецът с топли пръсти масажира
повърхността от мекосин сатен,
целува гънчиците и копнеж открива,
в кораловите дълбини стаен.
Да задържим задълго лятото те моля,
дори "рецепта" имам за това -
като морето чувствена история
за развълнувана от Мъж Жена.
© Таня Донова Все права защищены
Много благодаря, приятели, че споделихте особеното ми понеделнишко настроение!