8 нояб. 2008 г., 20:48

***(Понеже всички сме...) 

  Поэзия » Другая
524 0 2
Понеже всички сме правнуци
на първия от дух и кости,
сърцата удрят със юмруци
по тежката врата на Господ.

Като армия надвита
и преследвана от вража.
Нямат време да попитат.
Нямат време да разкажат...

© Константин Делов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??