8.11.2008 г., 20:48 ч.

***(Понеже всички сме...) 

  Поезия » Друга
504 0 2
Понеже всички сме правнуци
на първия от дух и кости,
сърцата удрят със юмруци
по тежката врата на Господ.

Като армия надвита
и преследвана от вража.
Нямат време да попитат.
Нямат време да разкажат...

© Константин Делов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??