Дъжд вали...
Събирай в шепи моите сълзи,
от болката по теб родени...
Отпий от тях...
От любовта ми ти отпий
и душата си отново преродена
с моите сълзи измий...
Дъжд вали...
Лицето ти е мокро...
Ако искаш, поплачи
за всичко било
и вече отишло си...
За мен...
За теб...
За любовта...
За нашите мечти...
© Надежда Все права защищены