22.10.2010 г., 22:23 ч.

Поплачи... 

  Поезия » Любовна
657 0 2

Дъжд вали...

Събирай в шепи моите сълзи,

от болката по теб родени...

Отпий от тях...

От любовта ми ти отпий

и душата си отново преродена

с моите сълзи измий...

Дъжд вали...

Лицето ти е мокро...

Ако искаш, поплачи

за всичко било

и вече отишло си...

За мен...

За теб...

За любовта...

За нашите мечти...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??