Искаш ли ме - не се замисляй,
не питай какво си ти за мен,
забрави за всичко и ме искай,
всяка нощ и всеки ден!
Жена съм, пълна с изненади,
навлязох бурно в трийсетте,
знам сега какво да правя,
животът иска ме... зове.
И малкото дори ме радва,
живея като за последен ден,
знам аз как да ти покажа,
жената истинска у мен!
Нека вино двама пием,
да разговаряме в нощта,
сладостта да преоткрием
с многобройните и чудеса.
Да не мислим ний за утре,
да живеем просто за мига,
не се замисляй, пожелай ме...
пораснала съм аз жена!
© Людмила Нилсън Все права защищены
да разговаряме в нощта,
сладостта да преоткрием
с многобройните и чудеса.
Да не мислим ний за утре,
да живеем просто за мига,
не се замисляй, пожелай ме...
пораснала съм аз жена!..."
Да това е ИСТИНСКИЯ ЖИВОТ и ИСТИНСКОТО ЩАСТИЕ, Кити! Препрочетох го отново и ти се възхищавам, че си го написала!