31 мар. 2011 г., 21:15

Поредният БАНАЛЕН!!! 

  Поэзия
616 0 1

Поредният БАНАЛЕН!!!

 

Знаеш ли какъв си гадняр

и по-страшен си от звяр.

Нежността си ти предлагах

и душата си изгарях...

на теб играта ти харесваше,

че сърцето ми за тебе биеше.

 

Играеше си с мен толкова време...

знаеше, че за никой друг не ми дреме!

Целувка сега,

а утре не подаваш и ръка...

Дявол - мъж фатален

или поредния банален? :D

 

Разбрах, че не си за мене принца,

и други сърца мога да покоря!

Друг мъж мен съзерца

и сърцето ми му каза: "ДА!"

То вече за него бие, не за тебе!

Сега ти си този, за когото не ми дреме!!!

 

Ау, не ти изнася, нали?!

Мога и с друг да съм щастлива, разбери!

Сега с мен ти се иска - 

не можа по-рано да поемеш риска!...

Само с него да съм мечтая!

Ха, а си мислех, че не ще те забравя... :D:D:D

© Моника Зубева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??