Поредният БАНАЛЕН!!!
Знаеш ли какъв си гадняр
и по-страшен си от звяр.
Нежността си ти предлагах
и душата си изгарях...
на теб играта ти харесваше,
че сърцето ми за тебе биеше.
Играеше си с мен толкова време...
знаеше, че за никой друг не ми дреме!
Целувка сега,
а утре не подаваш и ръка...
Дявол - мъж фатален
или поредния банален? :D
Разбрах, че не си за мене принца,
и други сърца мога да покоря!
Друг мъж мен съзерца
и сърцето ми му каза: "ДА!"
То вече за него бие, не за тебе!
Сега ти си този, за когото не ми дреме!!!
Ау, не ти изнася, нали?!
Мога и с друг да съм щастлива, разбери!
Сега с мен ти се иска -
не можа по-рано да поемеш риска!...
Само с него да съм мечтая!
Ха, а си мислех, че не ще те забравя... :D:D:D
© Моника Зубева All rights reserved.