7 июн. 2011 г., 13:56

Поредно обичане 

  Поэзия » Любовная
644 0 0

 

Поредно обичане

 

Пореден дъжд. Поредна пролет.

Пореден ден рожден...

Ти пак си нещо недоволен,

пореден път, от мен.

Събрах небето и земята –

да чуя твоя смях.

Опитах с мантра непозната.

Така и не успях.

Пореден ден. Поредна пролет.

  Сълзите-дъжд в душата се изливат.

Пореден мъж. А беше полет!

    Илюзии поредно се размиват...

 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??