Поредно обичане
Пореден дъжд. Поредна пролет.
Пореден ден рожден...
Ти пак си нещо недоволен,
пореден път, от мен.
Събрах небето и земята –
да чуя твоя смях.
Опитах с мантра непозната.
Така и не успях.
Пореден ден. Поредна пролет.
Сълзите-дъжд в душата се изливат.
Пореден мъж. А беше полет!
Илюзии поредно се размиват...
© Надежда Борисова Todos los derechos reservados