15 нояб. 2007 г., 16:56

Порив нов 

  Поэзия
598 0 3
                   Порив нов

                   Не знае сърцето покой,
                   обичта, като жар ме изгаря,
                   и  звезден  прах ме обсипва,
                   и за  тебе, за  тебе  мечтая...

                   В  сърцето си ми, зная...
                   Не ще стихне гореща любов,
                   и  при  мен, пак ще  изгрее
                   твоята  обич, и поривът нов.

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??