3 сент. 2023 г., 20:30

Портретът 

  Поэзия » Любовная
312 0 0

С молив и четка във сърцето

рисувах, мила, твой портрет.

Със тях изваях ти лицето

по моя си познат секрет.

 

И в нашата любовна рамка

затворих образа ти мил.

Животът - неговата мамка,

без теб ми беше, като гнил.

 

От тоз портрет сега извира

и първият любовен зов.

От него всеки ще разбира,

че си ми първата любов!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??