8 окт. 2011 г., 18:47  

Портретът на Борисов 

  Поэзия » Юмористическая
500 0 0

Ах, какъв портрет

на бившия кмет!

На наший водач "велик"

ще отдадем възторжен вик!

Свинарят Ивайло нов

към нас отправя своя зов.

За него българинът е готов!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??