8 oct 2011, 18:47  

Портретът на Борисов 

  Poesía » De humor
501 0 0

Ах, какъв портрет

на бившия кмет!

На наший водач "велик"

ще отдадем възторжен вик!

Свинарят Ивайло нов

към нас отправя своя зов.

За него българинът е готов!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??