5 июл. 2007 г., 15:09

Послание 

  Поэзия
706 0 4

Послание

Със дните...
на слънцето с лъчите,
със пясъчните стъпки,
размити от вълните...
                            ...с росата
и с белите следи в косата -
ще нижа пъстрите мъниста -
                                           дните -
на Броеницата на времето
                                         следите.

© Боряна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??