Jul 5, 2007, 3:09 PM

Послание 

  Poetry
704 0 4

Послание

Със дните...
на слънцето с лъчите,
със пясъчните стъпки,
размити от вълните...
                            ...с росата
и с белите следи в косата -
ще нижа пъстрите мъниста -
                                           дните -
на Броеницата на времето
                                         следите.

© Боряна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??