12 сент. 2010 г., 12:22

Последен шанс 

  Поэзия » Юмористическая
654 0 8

Пак изтървахме се на старта

и замириса на провал,

че си личи като на карта,

кога ще идем на финал...

 

Изметоха се Мъри, Наско,

ала дали ще стигне това?

Вмириса не едно фиаско

самата футБОЛНА глава.

 

Да хванат всичките гората

(гората черна) най-добре.

Като пооредей софрата,

и цуцането ще поспре.

 

За да настъпи нова ера,

един е пътят, няма спор:

да води трябва премиера

националния отбор!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??